keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

365 päivää tuli täyteen!

Niin on tämä aika vierähtänyt, että meidän kaksoset on täyden vuoden verran tätä maailmaa nähnyt! Juhlat menivät loppupeleissä ihan hyvin. En jaksanut enkä viitsinyt stressata niitä samalla tavalla kuin esikoisen ekoja juhlia. Porukkaakin oli vähemmän eikä tarjoiluja ollut tuplana, vaikka siskoni niin toivoi. Kansainvälinen vahvistus Italiasta asti oli myös toivottamassa tanti augurit pojille. Kaiken kaikkiaan siis onnistuneet pirskeet. Ei sitten meidän talossa ole enää vauvoja (eikä tule!), vaan pirteitä taaperoita!
Samalla, kun 365 päivää tuli täyteen, tajusin myös kontollani olevan 365 yön univelat. Ihan kepeä pikku taakka varsinkin, kun siihen lisää muutamat raskauden aikaiset huonosti nukutut yöt/kuukaudet. Ei ihan ihme, jos päässä vähän suhisee eikä ihan täysillä käy. Väsymys, mikä ihana (teko)syy!

Tänään vietämme verkkari/yöppäri- päivää, leikimme elokuvia esikoisen kanssa eli syömme popcornia ja katsomme piirrettyjä (mamma saattaa vahingossa saada pikku tirsat otettua samalla) ja pyörähdämme jossain välissä pihalla, jos jaksetaan. Lungi päivä siis edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti