maanantai 23. huhtikuuta 2012

"Maailma on mun leikkikenttä.."

Nyt on liikettä ja vilskettä! 10kk humahti täyteen ja samalla avautui myös uusi maailma. Toinen kaksosista osaa jo viuhtoa kontaten pitkin kämppää. Mikään ei ole enää turvassa!
Kissat ja kissanruoka kipot on ykkösjahdattava. Karvat vain pöllysivät, kun kissa parka ei ensin ymmärtänyt ettei metrin hajurako ole enää tarpeeksi. Sehän liikkui!
Hyvänä kakkosena tulee tietenkin isoveljen lelut. Enpä uskonut 4-vuotiaan olevan niin ripeä lelujen siivoaja ennen kuin päästin terroristit valloilleen.
Niin, ja tietenkin johdot. Ne jokaisen pienen maailmantutkijan lempilelu, jota vetämällä saa aina jotain putoamaan, kolisemaan tai kilisemään. Jos muuta ääntä johdon vetäsemisestä ei tule, niin sitä kannattaa kiskoa tarpeeksi kauan niin saa aikaiseksi äänen: EI. Usein miten siihen ei heti kannata reagoida, niin saa saman äänen vielä lujempaa. Jos ei vieläkään reagoi, saa usein aikaiseksi ihmeellisen, nopea tahtisen papatuksen, josta ei mitään ymmärrä, mutta joka naurattaa joka kerta.
Toinen pikkupojista ei vielä ole suurempaa mielenkiintoa liikkumiseen osoittanut. Hän parkkeeraa yleensä lelulaatikon viereen ja nököttää tavaroita tutkiskellen. Hyvä niin, ainakin vielä toistaiseksi niin ehtii mammakin hieman harjaantumaan. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti